seriöst ont!

Vad snabbt man kan gå från att älska snön till att rent ut sagt hata den! Idag har jag blivit medlem i vurpagruppen här i Östersund! Jag som har klarat två vintrar här uppe utan att ramla på rumpan, men idag var det min tur. Två gånger tillochmed...två gånger!! Jag kan inte ens sitta i soffan utan halvligger för att svanskotan har fått sånt stryk idag att jag nästan vill börjar gråta av smärtan. Jag hatar snö och vinter och vill att det ska bli sommar igen! Fast när värken gått över och jag tittar ut över det vackra vita landskapet så blir jag väl kär igen, men just nu vill jag bara sura och jämra mig över min stackars rumpa som inte gjort någon illa men ändå åkt på stryk. Taskigt!


Snö

Man kan verkligen lite på Jämtland och Östersund! Ett stort leende bredde ut sig på mina läppar imorse när jag såg att det hade lagt sig ett vitt mjukt täcke över staden under natten. Perfekt tajmat inför första advent imorgon. Man kan inget annat än att älska den här staden. Imorn blir det storstädning och julpyntning av lägenheten i toner till "Have yourself a merry little Christmas" med Ella Fizgerald. Mysigt värre! Idag har jag pluggat litegranna för att med ett gott samvete kunna gå på bio ikväll och kanske sätta sig på en bar efteråt. Nu håller vi tummarna för att snön ligger kvar och att det kommer mycket mycket mer så att man kan ha snöbollskrig och göra flera snögubbar innan man åker hem till Stockholm för att fira en grön Jul utan mysfaktorn att höra snön knastra under skorna när man går en kvällspromenad innan man delar ut julklapparna på julafton.  =)


Spöket Axel

Tillbaka igen efter två dagar borta med klassen. En liten mini klassresa till både Sollefteå och Hudiksvall. Vi har besökt tre behandlingshem/kollektiv och det har varit otroligt intressant att få en liten inblick i deras verksamheter och hur de arbetar för att hjälpa ungdomar som hamnat snett i livet. I Hudik sov vi över och jag och sju klasskommpisar inackorderade oss i ett mycket kallt hus ägt av en Axel en gång i tiden. Ett riktigt spökhus var det, fullt med små gömde rum och lönndörrar som ledde till nya rum, läskigt! Såklart skrämde vi upp varandra och alla sov på madrasser fullt påklädda till tänderna i ett och samma rum för ingen vågade sova själv. Om jag inte redan var sjuk hade jag nog blivit det inatt.  Alltid kul med pyjamaspartyn så lite spökhistorier och bus blev det innan vi alla sussade gott hela natten. Väl hemma så har tröttheten tagit över min kropp och det ska bli så skönt att få krypa ner under täcket i sin egna säng. Sov så gott alla!

Besök!

Idag får jag fint besök från Stockholm. Bästa kusinen har satt kurs mot Östersund och ska vara här hela helgen! Det tycker jag är toppen. Tyvärr har jag gått och blivit lite krasslig, men det ska inte sätta stopp för en trevlig helg, nej nej.



<3


Nu är du en ängel..

Spend all your time waiting
for that second chance
for a break that would make it okay
there's always one reason
to feel not good enough
and it's hard at the end of the day
I need some distraction
oh beautiful release                                                      Det finns inget värre än att
memory seeps from my veins                                        förlora någon man känner.
let me be empty                                                         Någon man har minnen med,
and weightless and maybe                                           Ta hand om er och ta aldrig
I'll find some peace tonight                                          någon förgivet. Varje dag är
                                                                                 en gåva som du måste vårda.
in the arms of an angel                                                        Vila i frid Camilla!
fly away from here                                                  Nu är du en ängel och kan finna frid
from this dark cold hotel room                                               vart du än är...<3
and the endlessness that you fear
you are pulled from the wreckage
of your silent reverie
you're in the arms of the angel
may you find some comfort here


La musica.

Jag överlevde fredagen den trettonde. Och för en gång skull kan jag med gott samvete säga att det är skönt med helg! Veckan har varit fylld av föreläsningar och nu känns det på riktigt att jag går på universitetet, äntligen! Det var på tiden.. ; ) Imorn är det champagne, snittar, mingel och modevisning på PLAZA som gäller. Har blivit inbjuden av Söta Bita på Make-up-stores femårsjubileum och det kommer nog bli en härlig afton med utgång efteråt. Sitter och målar naglarna framför Latin grammy awards 2009. Det börjar bli en tradtion det här, vet inte hur det går till, men varje år får jag med mig den här galan. Mycket märkligt? Kanske har jag någon gömd latinsk sida som dras till programmet varje år. Vem vet? Ska ta och måla klart naglarna och sen sova. Vi hörs och ses!


                                                                   natti natti <3



winter wonderland where are you?

När ska snön komma egentligen? Det är så mörkt här uppe så det behöver komma lite snö som kan lysa upp vintermörkret. Vi fick lite för ett tag sen men det försvann snabbare än du kan säga Indiana Jones, men jag hann göra en snöängel! Vilket är mycket viktigt att poängtera då det var hundra år sen sist. Det har börjat bli riktigt kallt här dock så snön kommer nog tillbaka snart. Mina öron har skrikit efter en mössa så igår köpte jag mig en. Känner mig inte riktigt bekväm i mössor, men är det kallt så får man ta till de medlen som behövs för att hålla sig varm. Vad tycker ni? Ser ni nån skillnad på det lilla hår som syns? Maria har slingat det så fint. Mycket nöjd. =) Thank Märy moo! <3

 


Nya tag.

Dopamin, Serotonin, Acetaldehyd, akohol dehydragenus, cortex, limbiska systemet, cerebellum, tinningslob och så vidare och så vidare.. Visst låter det hur intressant som helst? Idag började en ny kurs och nu är det andra bullar som gäller. Föreläsningar varje dag och låånga dagar, men det gör inget för jag har en liten crush i Arne våran professor och lärare på kursen. Den mannen kunde trollbinda en hel klass på 76 personer i fyra timmar och få oss alla att tänka om våra alkoholkonsumtions vanor. Det kommer nog bli en tuff kurs med en stor salstenta redan efter fyra veckor, men det ska nog gå. Iallafall ett intressant ämne den här gången, något greppbart (tack vare Arne). Kursen heter Missbruk och beroende av alkohol och andra drogor. Så man kommer nog få sig en tankeställare om sina egna "dopaminduschar". Eller vad säger ni tjejer? ; )

Jälla skit asså!

Man ska aldrig öppna dörrar för främmande män, det har min mamma lärt mig. Men eftersom jag inte har ett titthål i min dörr så var jag illa tvungen och vem stod då där?! fucking jävla k*k radiotjänsten!!! Och jag som inte kan ljuga!! Jaha nu sitter man här och svär och häller i sig rödvin för att dämpa ångesten över att behöva betala dyra pengar varje månad för några kanaler man aldrig tittar på..INGE KUL!!

 

Halloween.

 

                 

Det blev en intressant Halloween det här året. Huggtänderna ville inte fastna så jag fick vara den "döda damen" under kvällen istället. Festen på Marité blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Alldeles för mycket människor och majoriteter av alla där var 18 år. Inte riktigt min grej att stå och stångas med en massa brudar som tror att de äger världen. Nej jag är glad att jag är förbi den tiden faktiskt. Försökte dansa lite, men det var helt enkelt för mycket folk så vi drog vidare till en efterfest och hade mycket trevligare där. Två efterfester senare och lördagen tillbringades hemma i sängen hela dagen. Som sagt en intressant fredag blev det.


RSS 2.0