Los Angeles



Har kommit till stjärnornas stad idag och sitter i värmen och äter en subway macka. (märy de är nästan lika goda som de i östersund, men bara nästan..hehe.)  Imorn ska vi åka till universial studios och spendera en hel dag där och sen på söndag ska vi nog strosa nere i Hollywood och späna efter kändisar =P

Hoppas allt är fint där hemma!
Kramis

Basketball

Imorn bär det av till SF och det ser jag verkligen framemot! Ska bli kul att åka lite spårvagn och shoppa lite coola kläder! Idag har vi hejdå fest med familjen och deras släkt och vänner.. Det är grillning och margeritas som gäller! Familjen har en liten basketplan där vi are shooting som ball, och Stan aleks hostfather tycker att jag ska gå med i ett basketball team och kanske, varför inte..det är ju jätte kul!!  Ska tjata lite på pappa att skaffa en där hemma..

Hoppas allt är bra där hemma! Ses när jag kommer hem..

Kram
 

Graduation!

The Jet leg is gone! Och man har börjat komma in i den amerikanska vardagen! Vi har precis avslutat våran frukost om man kan kalla det för frukost? Det var någon sorts kanelbulle med cream cheese på..väldigt annorlunda och inte alls det man behöver så här på morgon kvisten..Men man tar seden dit man kommer och trycker i sig en bulle och hoppas att man inte ska gå upp 20 kg. Igår var vi på Aleks graduation och satt två timmar på fotbollsplanen och såg lyckliga ungdommar gå fram och få sina diplom, det klassiska uppkastet av deras hattar har vi förevigat på bild och nu har lill brorsan avslutat sitt high school år! På lördag blir det hejdå fest med hans hostamilj och deras vänner. Familjen han bott hos under året är hur mysig som helst, riktigt amerikanska, men på ett sett som bara får en att älska de ännu mer!

På söndag bär det av till San Fransisco och sen några dagar senare Los Angeles! Ser verkligen framemot lite shopping och sightsing nu och har fått en massa tips från hostfamiljen om vad man ska se..
Hoppas allt är bra med er där hemma!! See you soon!

BYE!


Finally

Framme!! 26 timmar senare kör man in på gatan där min bror har bott i snart 11 månader..Nu är jag trött trött trött och ska sova sova sova..

Bye

nytt försök..

Ja, vi kom ju inte till usa i fredags pga att pappas pass inte var elektroniskt, men imorn eller idag så gör vi ett nytt försök!
Vi fick dock vara hemma för att se Sverige spöa Grekland med 2-0, härligt sverige, hejja Zlatan! Det är ju alltid nått..
Men nu ska jag hoppa i kojs och sova en stund tills det är dags att gå upp igen och åka taxi till arlanda.. Håll nu tummarna för att vi kommer iväg..=)

Ciao!

Crazy day!

Vilken dag vilken dag! Gick upp halv sju för att få i sig lite frukost i all hast, sedan en rask promenad till Folkets hus (ca en halvtimme att gå) där vi hade tenta på sista kursen vid åtta. En timme senare var man klar och man hade SOMMARLOV! Helt underbart! Gick och traska runt i en cirkel tills det var dags att ta sitt pick och pack ner till busstationen, med lite bär hjälp från maria så kom man säkert på bussen som skulle ta mig till flyget.

En femtio minuter senare var jag i vår huvudstad och på väg hem för att släng i en tvätt lite snabbt, ingen rast ingen ro för sedan bar det av till trevliga grannar och studentmottagning..efter god mat, champange, kaffe och kaka var jag helt slut men då var det dags att gå hem igen för att packa om min kappsäck redo för Usa äventyret! Hjälp vilken dag! Hoppas att man kan sova lite på på den 14 timmar långa flygresa som man nu har framför sig imorn vid elva..Och kanske kan man då äntligen få ta sommarlov på riktigt..

Ta nu hand om er tills vi ses i juli! Bye!

image43
Snodde det från dig märy, hoppas det går bra..=)




Snart lättar vi..

Ännu en härlig dag i Östersund, 25 grader varmt och nästan snöfritt det ligger kvar en liten plätt i Frösöbacken, men den räknar ja bort..Var och solade nere vid hamnen idag tanken var att plugga lite men det var svårt när solen flörtade med en hela tiden. Vad riktigt härligt att bara ligga och slappa i gräset så imorn måste man verkligen ta tag i det. Ska gå upp tidigt, jag har lovat att gå upp klockan 11 får se hur det går med det, men jag lovar att försöka! =)
Sen är det bara en dag kvar tills flyget tar mig hem till stockholm och sommarlov och dagen efter bär det av till USA..fy va kul det ska bli, saknar lillbrorsan så det ska blir så härligt att se han igen och sen vill man ju gärna bli lite brun också när man är där borta..ska ligga och pressa i Palm Spring, dit vi ska först innan vi sätter skutan mot Arroyo grande där brorsan har bott i snart 10 månader. Blir nog mitt sista inlägg ifrån staden östersund för denna säsong har tusen saker att göra imorn, bland annat att packa, städa lite och plugga förstås. Men vi hörs nog senare i sommar! Kram på er vänner!

Ciao


RSS 2.0