Värme = Dyrt!

Jag behöver Sol!



Snälla kan det inte bara dyka upp en billig resa som kan ta mig till nått ställe där det är varmt och där man kan få vila upp sig lite..Har tappat bort mig själv lite och behöver hitta tillbaka till mitt gamla jag och lite varmande sol skulle nog vara det perfekta receptet för detta.

Bara så dumt att alla resor kostar skjortan, ingen student har väl råd med 5000 papp för att endast få en flygstol till Thailand heller..För det är ju dit man nästan får åka om man vill få sig lite värme..Kanarieörna, Turkiet samt Grekland har ju bara vår- värme än så länge och jag behöver minst 25 grader för att min kropp ska kunna tina från all denna kyla och snö.

Ska google lite på Thailand - billigt - mars, så får vi se hur det går..


Bästa julklappen!

Jag fick njuta av min julklapp i måndags då kusinen tog med mig till Nalen för att se The Script. Det är något med att gå på konsert verkligen, man borde gå på en iallafall två gånger om året. Det är en slags utomjordisk upplevelse och man uppfylls med nått magiskt och man går där ifrån med en sån härlig känsla som bubblar inombords. The Spript är ett band att räkna med i framtiden, fy fan va de var bra live..går inte att beskriva! Så nu har jag en liten Crush på Danny..Inte han i E.M.D utan sångaren i The Script..Det är nått med engelskmän och Irländare.. Och bra röst har han med!

Erik Hassle var förband och de skötte sig riktigt bra de också. Hans hitlåt Hurtful är otroligt bra och killar med gitarr är aldrig fel så jag och kusinen hade en riktigt trevlig kväll på Nalen. TACK för julklappen älskling! <3

Nu ska jag bara få tiden att flyga så det blir den 22 augusti då vi ska se Coldplay, längtar!!!



 

    

Jag kunde!

Ibland överaskar jag mig själv! För hundra blogginlägg sedan skrev jag att min mobil krånglade om ni minns. Idag har jag fixat "the problem" alldeles själv! Man får en sån där lycklig känsla i magen när man varit förrtvivlad över att ens mobil inte funkat och sen plötsligt gör den det. Hehe..Ibland är det inte mycket som behövs för att man ska bli glad. =) KRAM


RSS 2.0