en liten låt.

Ikväll får det bli ett låttips.
Ta hand om er!

lyssna.



hemma.

Helg och hemma i stockholmo! Mamma är på svamp-plock-utflykt med vänninorna och Aleks hängde med polarna så det lämnade kvar mig, pappa och katten fia, men vi hade trevligt för det. Kul med lite pappa,dotter tid tycker jag. Vi hyrde film (Ironman) och åt godis riktigt mysigt. Först igår var jag och steffi på shopping trip och sen hamnde vi + moster, aleks och pappa på en restaurang och åt god middag tillsammans helt spontant, sånt gillar Jag! Idag är inget planerat, bara att ringa om ni vill hitta på nått. Ikväll så vill kussen dra med mig på vuxenkalas, får se om det blir det eller om jag hittar på nått annat. Var faktiskt farligt skönt att bara sitta hemma och mysa också, men steffi är bra på att övertala så vi får se. =)

Har försökt hela morgonen att komma in på skolans hemsida för att se vad jag fick för betyg på förra kursen, kan ju va ganska bra och se om man klarade sig, men jag kommer inte in! Blir tokig! Märy, kommer du in?

Nu ska jag äta sen frukost med pappsen, hoppas ni får en fin helg! KRAM

Åker tåg!

Ibland blir det inte riktigt som man hade tänkt sig, sitter nu på tåget till Stockholm från Östersund anländer 22.00 till centralen. Så det kan bli! Var tänkt att jag skulle ha åkt hem på tisdag, men det blev idag istället. Hade dugga idag och den va riktigt svår så vi var tvugna att skippa jobbet för att inte känna oss för stressade. Ska blir kul att komma hem igen, men alla böckerna är med så det blir inte bara att lata sig inte här ska läsas också!

Nu börjar tåget köra på för fullt, nästan så man måste hålla i sig så man inte ramlar ur sätet. Har köpt dricka och lite onyttigt som kan hålla mig sällskap under de 4h och 40 minutrarna jag har framför mig. Sen så har jag ju internet och vilken grej att man kan sitta var som helst och prata över msn. Coolt! tycker jag.

Nu ska jag nog sluta skriva lite, börjar må illa. Inte bra! Vi ses snart, kanske.
KRAM


mätt!

Idag började skolan vid 8, va riktigt tungt att kliva upp imorse var både trött och har världens träningsvärk i benen!
Satt fyra timmar och lärde mig massor om kris och krishantering, synd att den va så tidigt bara är inte direkt nån morgonmänniska, men ändå givande föreläsning idag.
Sen har jag jobbat lite idag med. Vet inte riktigt om jag är nån säljare direkt, men jag får väl ge det några gånger till innan jag bestämmer mig för om min framtid ligger hos Svd eller inte.
Har varit duktig och lagat ordentlig mat idag också med märy, vi är så där luspanka studenter just nu i slutet av månaden så det ändå vi hade råd med var varsin tomat och lite cream fraise, men vi hade lite hemma också så här ska ni få ett
jätte gott recept;

2 pers.
varsin laxfilé - bra med omega-3! =)
1 tomat
½ gullök
1 morot
2 msk smör
lite citronsaft
salt och citronpeppar


Skär mindre bitar av tomaten, löken och gör strimlor av moroten. Lägg laxen i ett foliepaket där du saltar och pepprar den, höll över lite citron. En matskedklick av smör och lägg ner dina grönsaker. Dags att packa ihop paket och in i ugnen i ca 20-25 minuter på 200 grader.

Servera gärna med Couscous och en klick cream fraise. Mums!

Helgen gick alldeles för fort och nu är det måndag igen. Dags att återgå till sitt vanliga icke så glamourösa liv igen. Synd att inte saker och ting kan vara lite längre, men man kan inte få allt man önskar dig här i livet har jag lärt mig så det är bara att drömma vidare och trampa på i livet.
Hoppas ni testar mitt och märys goda laxrecept, jag lovar att det är värt det, krydda på bara så är du i hamn!

KRAM

Jobb.

Så var man telefonsäljare! Har suttit i tre timmar och ringt runt i riket och försökt sälja Svenska dagbladet. Gick väl inte så himla bra första gången, men jag var så sjukt nervös vid första samtalet så jag är bara glad att jag inte svimmade av stolen. Men det var faktiskt inte så farligt, efter några samtal blev man ganska bekväm och kunde försöka inrikta mig på att försöka sälja istället för att spy. Verkar va ett trevligt gäng som jobbar där också så det här blir nog bra!

Då var helgen här, eftersom man är student och inte har några föreläsningar imorn så kan man ju säga så, blir nog en lite sovmorgon då..myckert skönt! Har varit ganska krångliga föreläsningar den här veckan och man har suttit som ett frågetecken på alla, men på sammanfattnings seminariet idag så klarnade väl några saker iallafall. Borde läsa mer än vad jag gör, men så är det alltid och man får skärpa till sig i nästa vecka.

Tavlorna har inte kommit upp än heller, men jag får vänta på familjen tror jag så de inte hamnar helt åt fanders. Fick glädjande besked att de kommer och hälsar på mig i början av höstlovet. Ska bli jätte mysigt! Nu ska jag varva ner lite framför tvn. Hoppas allt är toppen hos er!

KRAM


Tillbaka

Blev att jag stannade hela veckan i Sthlm men nu är jag tillbaka i vackra Östersund, flög in vid tio tiden i fredags och fick se vackra färger och snö för första gången i år. Snön har inte kommit till Östersund riktigt än, men uppe på bergstopparna hade snön lagt ett tunt täcke. Känns bra att vara tillbaka när naturen är så mycket vackrare än betongdjungeln där hemma i Stockholm.

Kom hem till e tt mindre kaos i lägenheten dock, hantverkare är väl kanske inte de mest renligaste av arbetare, men fina tapeter hade de satt upp iallafall..Så efter lite dammsugning och svabbande var lägenheten som ny!
Blev utgång med Märy till plaza på fredagen också, lyckad kväll med båda förfest och efterfest, men vi blev nog en aningen överförfriskna och låg i soffan under lördagen och svor att aldrig mer dricka, men man vet ju hur det blir med det..=)

Idag har dock varit en bättre dag med både plugg och träning, skönt att komma igång igen efter en vecka utan träning. Nära att få abstinens när man var hemma ju, så nu är det bara att sätta igång med tre gånger i veckan igen.. Kuligt!

Ska uppdatera med lite bilder på nya lägenheten senare, men så länge får ni glo på bilder från i fredags. KRAM

             
Den sötaste av vänner!      Jag fick största chipset, yeah!

stockholm

Vin hos kussen javisst! Mysigt att vara hemma, idag jag "shoppat" i farsta hittade inget, men det gör ju inte plånboken något. Hade mys middag med familjen med alla mamma o pappas vänner ikväll och har  nu landat hos steffi för lite vin så där på lördagskvällen. Är förkyld så ingen utgång, men det gör inget för vi har trevligt och kul ändå!
Puss hej!

väntan..




Då var tentan avklarad på en timme, fick ihop de två sidorna som var maximum. Får hoppas att man klarar sig nu bara.
Slappar på märys soffa i väntan på ett tre timmar ska gå fort så jag kan få åka hemåt. Mina förkylningssymtom finns fortfarande där, men hoppas att de förhoppningsvis försvinner nu under helgen så man slipper bli sjuk. Var tvungen att titta förbi lägenheten efter tentan för att hämta nyckeln till märys lägenhet och snacka om att det är skönt att man åker hem över helgen, för där var det kaos såg ut som en tornado hade varit  farten. Målaren var där och höll på att skrapa ner de gamla tapeterna och vad där såg ut! Kommer bli lite att städa när jag kommer hem på tisdag igen tror jag. Men det kommer bli så fint sen så det är värt det till hundra procent. =)

KRAM


Inte nu, snälla..

Jag tror jag håller på att bli sjuk! Jag vill inte, jag vill inte!! Näsan är täppt, huvudet värker och känner mig varm i pannan fast jag fryser i hela kroppen..Är detta förkylningssymptom så säg..Hatar att vara sjuk..(detta är ändå gången jag använder ordet hata) för jag hatar verkligen att hosta oh snörvla...bläää!!

tenta.

Idag har det regnat hela dagen, perfekt eftersom man suttit fastklistrad till min 700 sidor tjocka sociologi bok merparten av dagen. Imorn är det examination på kursen Sociologiska perspektiv, helt galet att det redan gått en månad sen man kom tillbaka upp till Östersund. Och imorn åker jag hem över helgen =) ska bli riktigt skönt faktiskt, fast flyget går inte förrän åtta på kvällen lite segt bara!

Har flyttat hem till Maria för kvällen då hela min lägenhet är upp och ner vänd. Varför? Jo, för imorn ska de äntligen börja tapetsera om! Ska bli så skönt att få tillbaka en fräsch lägenhet när jag kommer tillbaka i nästa vecka.

Ska kolla på tentauppgiften en gång till, sen så får det räcka. Håll tummarna för mig imorn är ni snälla =)
>KRAM<

träningsvärk.

Skulle varit på spinning iförgår, men kom 5 minuter försent fast jag var på gymmet en halv timme tidigt.  =P Fråga mig inte hur det gick till, men jag hoppade in på ett bodypump pass istället för här missar man inget träningstilfälle inte.
Trots träningvärk i hela kroppen blir det afro dans idag, ska bli skönt, diggar det passet riktigt ordentligt, skönt att få shaka lite på onsdagar..=)

Igår var det redovisning av gruppuppgiften och det är mäckta skönt att ha det bakom sig för nu är det dags att lägga hundrafemtio procent på tentan på fredag!

Igår kväll blev det god mat med märy för det tyckte vi att vi var värda efter vårat slit med grupparbetet. =)
Gick kanske lite vilt till under kvällens gång, där jag och märy fick någon slags galen ide för oss att vi skulle sjunga in lite låtar och skicka till dennis, vår goa vän! Det hela spårade ut lite och märy "råkade" skicka till andra människor också (ni vet vilka ni är) ber så hemskt mycket om ursäkt för att ni fick ta del av vår falska sång! =P

Och igår var det min lillbrorsas födelsedag inte att förglömma! Grattis gubben hoppas du hade en jätte fin dag! 
Kram!


RSS 2.0