Packat ner sommaren.


Som sagt hösten närmar sig sakta men säkert och idag kanske var den sista dagen man kunde njuta av att sitta i solen utan jacka och bara insupa den härliga brittsommar brisen. Var en sväng ute i Tyrresö med mamma idag för att lämna lite utsorterade kläder till en second hand affär vars vinst går till Darfore. Kunde inte hålla i plånboken så det blev ett fynd inhandlat också så klart, men varför få dåligt samvete för att man shoppar lite då det går till ett välgörande ändamål. Har på sista tiden börjat fundera lite över hur man kan hjälpa andra, och kommit framtill att man glömmer så lätt att hjälp de i sin närhet också. Stod och väntade på en kompis härom veckan utanför Sergel SF då en Värvare från Friends kom fram och frågade om jag kände till deras organisation. 5 minuter senare och jag hade skrivit på att ge en summa varje månad så att de kan gå ut i skolor och undervisa barn, ungdomar, lärare och föräldrar så att de kan stoppa mobbningen i och utanför skolan. Efteråt kände jag en sorts glädje av att jag hade tagit beslutet att kunna ge lite tillbaka, utan att låta för klychig. Men ibland måste man kunna få låta lite klychig! Det behöver inte vara någon stor gest, de små räknas som minst lika viktiga om inte mer! 

Termin 2 närmar sig också med storm steg och på lördag bär det av mot norr. Fullastad med ny energi och viljan att lära.. Hehe ja ni mina vänner jag börjar låta som en vandrande klyché. Men jag vet inte vad det är som har tagit tag i mig och som fyllt mig med sån positivism ikväll, men skönt är det att vara tillbaka! Har varit borta ett tag från mitt positiva jag, men hoppas att jag äntligen har hittat hem. Hösten är nämligen min bästa vän och därför kan jag inget annat än att se framemot den. Få ta på sig strumporna igen och gärna strumpbyxor i högklackade skor till fina kjolar och grovstickade koftor. Halsduken virad runt halsen och mösan nerdragen över öronen. Doften av nyvassade pennor och nya block redo att fyllas med ny kunskap. Visst är hösten helt underbar!

Har packat ner sommarkläderna idag och det känns inte det minsta vemodigt, då jag välkomnar hösten med öppna armar.

Thanks!

Har ni sett vilken fin ny rubrik ja har fått till min blogg! Konstnären är min goa göteborgar vän Robert! Thanks Robban!!  Love it! =D

sommarn i korthet..

Har varit riktigt dålig på att upptatera min blogg under sommaren, men snart väntar hösten och mörka eftermiddagar så rutinen och bloggandet kommer säkerligen komma tillbaka.
Vad har hänt under Sommarn då? Jadu, mycket och ingenting egentligen..Började sommaren med en semestertur till Amerikat och sedan har sommarn rullat på som bara den, vet inte riktigt vad jag har gjort, men man har solat, badat (dock ytterst sällan), varit en sväng tillbaka i Östersund där ja har flyttat till en etta och fick va med om en mycket lyckad Yra. Sen har ja väl luffat runt här hemma ganska mycket träffat kompisar och gjort lite mysiga grejer som att gå på utomhusbio..brukar alltid missa den festivalen, men i år hade ja markerat det tydligt i min kalender. Har jobbat lite också och denna gång har jag tyckt att det varit riktigt roligt att gå till jobbet, kanske kan det ha att göra med att jag bara jobbat så lite och långa pauser mellan varje pass vem vet, men kul har det varit..=)

Har festet med Märy i Märsta, var nog en av höjdpunkterna i sommar, eller vad säger du Märy =D
Så några saker har jag kunnat bocka av från min lista över saker ja velat göra i sommar..
- Har dock kvar att åka färja ut till skärgården
- Festa lite mer ute i stockholmsnatten
- Äta en glass på fjällgatan

Men de får ja väl bocka av i helgen lr i nästa vecka innan jag åker hem (tillbaka) till Östersund.

Hoppas ni har haft en bra sommar, nu ska ja gå och sätta på mig strumpor..

RSS 2.0