En shopaholics bekännelse

Ja ni, det går inte att ta mig när på stan när man just fått in pengar på kontot. Kom hem med
ett par skor idag! Dyra var det också, men vad gör man när man bara bli helt kär!?
Får dra ner på annat istället så kommer det säkert gå runt den här månaden
också ska vi nog se..=P Men det är inte lätt att inte få lite ont i magen när man
vet att man egentligen inte borde, för de pengarna skulle egentligen gå till mat.
Men mat är så tråkigt att köpa och skor varar längre, så jag får helt enkelt leva på
nudlar och knäckemackor i slutet av månaden då de där 600 kr skulle ha gått till proviant.
Nudlar är ju faktiskt lite gott! Hehe



Här har ni de iallafall
    visst är de snygga? <3





syskonkärlek.

Fick samtal från lillbrorsan idag, riktigt kul när han ringer sådär spontan och bara vill snacka. Han är inte så liten längre heller fyller 20 år på onsdag och då börjar man fatta att man själv inte är så liten längre. Tiden går alldeles för fort. Det känns som igår som man stängde in sig på toan för att få vara i fred en stund från lillskiten som älskade att reta sin storasyrra. =P Men nu har vi både vuxit upp och det är kul när man kan umgås som vänner mer än bara att vara varandras syskon. Som sagt så fyllar han år på onsdag och jag måste komma på en riktig bra present. Han fyllar ju faktiskt 20 år! Men jag tror jag har en idé, så fredag när pengarna rullar in så ska jag gå ner på stan och fixa biffen. =) Hoppas han blir glad. <3 

 


Dans dans dans

Säsongens första Afrodans pass. Som jag har längtat i nio hela månader! Det var galet kul och nu är jag för trött för att göra något. Visst låter det helt underbart? =P Jag tycker det iallafall. Idag blev vi klara med sista grupparbetet också för kursen vilket känns skönt, grupparbete är inte riktigt min grej tror jag. Nu är det bara ett bokseminarie och en hemtenta kvar sen dags för nästa kurs. Bara tre kvar sen Jul..Hehe Längtar lite till första snön, men det kommer nog dröja ett tag tror jag vi har ju bara kommit en bit in på hösten än så länge.

Helgen vart riktigt bra började med en spontan utgång i fredags. Maria och jag skulle bara dela på en flaska rött och se hur det gick. =) Sen i lördags firade vi en klasskompis som fyllde år och sen utgång på det. Härligt att vara tillbaka i Östersund och få umgås med alla igen. <3

 



Ser ni hur bartendern har mördat den stackars limen?


Fnitter

Mina muskler värker och pilatespasset klarade inte av att tänja ut de så nu sitter jag här och fnittrar av den smärta jag har i både lår och armar.. Att ett pumppass kan ge en sån värk! Crazy!
Sitter och tittar på matchen Sverige mot Malta och tycker att de svenska pojkarna inte underhåller alls..Det är Inte Okej! Imorn blir det Internationell dag i skolan och vi ska arbeta i vår lilla grupp för kursens första grupparbete, får se hur det går. Spännande föreläsningar blir det iallafall.

Väcka till liv.

Ska man kanske göra ett försök att väcka liv i den här bloggen igen då kanske..

Praktik och blogg funkade inte riktigt ihop som ni kanske märkte och sen var jag ju hemma i våras så de som följer min blogg hade mig nära tillhands och kunde följa mitt liv på nära håll eftersom jag var tillbaka i Stockholm och bodde hemma igen.

Efter 9 månader cirka är jag nu tillbaka i min studentstad Östersund och har överlevt första veckan på fjärde terminen. Herregud kan ni fatta jag är på min fjärde termin det har gått för fort alldeles för fort. Likaså har denna sommar gjort. Har hunnit med lite små saker men inga stora förutom Coldplay i augusti som egentligen borde få ett eget inlägg för det var så så bra. Har blivit ett fan på äldre dagar och inte hängt med under alla deras år som band, men damn vad de kan göra en spelning det var magiskt! Andra mysiga grejen i sommar var veckan ute i skärgården med mamma, moster och kusinen som blev en återhämtning och andningspaus från saker och ting som behövdes rensas ut och att bo på en öde Ö är receptet för att komma tillbaka och hamna på rätt väg. Så där riktigt ordentligt underbart var det. Sen har sommarn gått åt till att bara njuta, njuta av vänner, sol, musik, vin och grillad majs..sjukt gott..hehe

Även fast det är ibland kan vara svårt att lämna Stockholm så är det också skönt att vara tillbaka i sin lilla lägenhet där man får hoppa över disken ibland och ta hand om sig själv. Jag har stora förhoppningar på den här terminen och känner att även fast några för tillfället har lämnat mitt liv så kommer det fyllas med många nya härliga och vi kommer rocka hösten Ostersund style!  ;)

Och om ni vill och orkar läsa mina ibland lite meningslösa inlägg så ska jag försöka göra ett försök att väcka liv i bloggen än en gång så ni kan följa mig i min vardag som student här uppe i vackra Jämtland.

xoxo

Karoline <3

RSS 2.0