IKEA

Söndagen spanderades på Ikea i Sundsvall. Höll på att försova mig, inte så konstigt när man skulle mötas uppe på campus 07.45! Galet tidigt för en söndag. Sov de två timmarna dit och var väl inte direkt pigg när vi kom fram vid 10, men det är ganska mysigt att gå på Ikea så det har varit en bra dag idag. Hittade så klart en massa saker som jag ville köpa, men som student så lever man ju med en liten budget så jag föjde strickt min shoppinglista!

Väl hemma vid 17 var man helt slut efter 5 timmar på ikea så nu sitter jag sliten i soffan och är mycket nöjd över mina inköp!



Kom hem med en golvlampa så man kan se vad man läser i studieböckerna, en korg för vantar och mössor och några glas till morgon o´boyen! =)

Eldsvåda!

Denna Lördagsmorgon var ingen vanlig morgon, icke här drar man sig upp ur sängen halv elva för att gå på ett Corepass vid elva, jag är ju ingen morgonmänniska direkt så jag hann inte riktigt med nån frukost. Ett Corepass utan mat i magen var en utmaning, men det gick!  

Väl hemma vid tolv var magen sugen på lite frukost, men jag kommer inte riktigt överens med min brödrost! Hade en liten eldsvåda här hemma i morse.. Hela lägenheten fylldes med rök..kände inte riktigt att jag var beredd för nån eldsvåda har en brandvarnare, men den släcker ju inga bränder direkt. Får ta och inhandla en brandsläckare kanske =)

Efter att ha vädrat lägenheten hela dagen och städat och donat så lagade jag och märy lite ordentlig mat med dessert till. Lax, potatis och sås, sen päron med after eight på. Mycket gott var det! =D

Eftersom vi ska åka på utflykt till Ikea imorn så blir det en lugn kväll. Bussen går åtta i morgon bitti så ingen sovmorgon imorn heller, men Kul att åka till Ikea! Har en lite shoppinglista så plånboken ska med. Pengarna bara flyger iväg, men man vill ju ha det mysigt här hemma.

Åker hem på fredag, längtar efter mammas mat lite =)
Hoppas ni har en mysig helg, KRAM


Kanske ska köpa mig en ny brödrost, vad sägs om denna söta? =P

Helg.

Äntligen helg! Hela veckan har gått åt till att arbeta med grupparbetet och idag blev vi färdig, på tisdag är det redovisning och fredag tenta. Sen vid åtta flyger jag hem över helgen, ska bli riktigt underbart!

Kom precis hem från bion såg patrik 1,5 riktigt härlig film! Var och åt på taco-bar med några klasskompisar innan, mysigt att äta ihop och sitta och snacka. =)
Nu ska jag bara sitta och slappa framför tvn för imorn blir det tvättning och städning för hela slanten.

Här nedan är några kort från förra helgen då vi var och såg Mangobandet på Plaza. =)

    

Nytt yrke?

Säljare på Svd? Ja, varför inte. Idag har jag varit på arbetsintervju iallafall sen får man väl se om man får jobbet. Verkar vara ett ganska soft jobb och det vore ju inte helt fel med en extra inkomstkälla =)

Ska strax spinga bort till step in för ett träningspass. Hoppas allt är bra där hemma. Ses snart! Kram


Plassa.

Nu kommer ett försök till inlägg.. Vi har förfestat hos maria med räkor och vin, men blev lite nedstämnda när vi började se på Lijla 4-ever, men vi har först bli lite mer party genom vänd tian.. Ska snart ner på Plaza och se Mangobandet, vi förväntar oss en riktigt mirakulös upplevelse! Idag jag inte gjort så mycket tagit en promenad  i höst östersund, mysigt värre ska jag lova. Igår var vi på utflykt till LIllänge där maria köpte skor och ja kom från rusta med ett paket toapapper, hur patetiskt är inte det?! Bussen fram och tillbaka var dyrare..men en liten utflykt som denna förhöjer livet här uppe lite..

Östersund har fått ett riktigt höstligt täcke över sig..björkstaden nr 1 har förvandlats till en tavla full av färger, som gult, orange och rött..mycket vackert!

Nej nu ska v bege oss..hoppas ni har alla har en mycket trevligt kväll och natt!

Kram på er!


Klippt och skuren


Sålde två gamla skolböcker och köpte en ny frisyr. Vad tycker ni? Kort är det ju, men det får det va!..man vänjer sig väl. Kul att piffa till sig lite så här på höstkanten. Nu måste jag bara köpa en basker och min lock är komplett. =D



Har läst ut min tjocka bok nu och första duggan är avklarad, tack vara snälla klasskamrater klarade vi tillsammans att få ganska hyfsade poäng var och en. Känns skönt att få den avklarad nu är det bara grupparbete, artikelseminarie och tenta kvar. Har köpt biljetter hem idag, (steffi, du har inte läst detta vill överaska dig!) efter tentan den 3 tar jag flyget hem och stannar ända tills tisdagen den 7. Alla vännerna är ju ute och reser, men förhoppningsvis så finns det några söta som tycker det är kul att jag kommer hem... Har varit lite hemlängtansjuk i helgen, men det där går ju upp och ner som en berg o dalbana så nu känns det ganska bra igen. Kan ha att göra med att jag och Märy har börjat planera för pepparkaksbak framöver..hehe man kan inte börja för tidigt med julstöket säg! 

Har fått den finaste låt av min polare i göteborg och den sumerar ganska bra vad jag känner just nu.
Titta in på youtube och sök efter Elisa - Dancing. Oerhört bra!

Nu ska jag sova mina vänner, hoppas ni mår toppen allihopp!
KRAM

Tillbaka.

Redan gått en vecka sen man började termin 2, hoppas att tiden går så här fort hela vägen fram till jullovet. Så klart har man lite ont i magen över att man är tillbaka efter att ha haft ett riktig skönt sommarlov, men jag trivs faktiskt ganska bra i min nya etta och tror nog att hösten kommer att bli mysig här uppe i Östersund. Första veckan har varit spännande, ny kurs med en fet bok som ska vara färdig läst tills på måndag! Helt galet, men det får väl gå. Har redan festat 3 gånger denna vecka och det har varit tre riktigt lyckade kvällar. Har börjat mitt nya liv på "step in" där jag köpt träningskort, mycket nöjd med mitt köp måste jag säga. Bra pass och sen bara för att jag var en av de 200 första som köpte träningskort för denna säsong så fick jag en drös av grejer. Man tackar ju inte nej till gratisprylar.. =)

Igår var jag och Märy på en second hand ute i Torvalla. Jag var på jakt efter ett soffbord och märy ville hitta en soffa. Jag hittade inget tyvärr men märy fick köpt sig en bra soffa och gick därifrån mycket nöjd tror jag nog. En sväng inne på jysk hann vi med också så klart. Ledsen över att jag inte hittat nått soffbord stoppade mig inte att ta en titt på de second hand butiker vi har inne i Östersund centrum och när vi kom till våran favoloppis så stod såklart ett bord där och bara väntade på att bli köpt av mig. Helt i extas över mitt nya soffbord som jag fyndade för endast 80 spänn, helt otroligt! Lördagen avslutades på O´learys med dans och partäj..=)



Idag söndag har varit en lång dag känns det som. Sov länge, men som tur var väcktes jag av ett telefonsamtal av min söta moster Anne som ville skravla lite..Älskar att få samtal från de där hemma! Sen var jag på prathumör så jag ringde mamma för att se vad hon hittade på denna söndag. Njöt av en lång frukost för en gång skull med både macka, ägg och thé..Kände mig otroligt vuxen där jag satt och lyssnade på P3 och drack mitt thé..=)
Sen var det dags att ta tag i min 700 sidor tunga Sociologibok. Tvättade mellan 16-19 och tränade ett pass bodybalance efter det med maria. Varit en riktigt bra söndag, i vanliga fall tycker jag att den här dagen är den tristaste av alla dagar, men det tyckte jag inte idag. Varit en riktigt bra idag.

Kommer vara lite mer flitig med bloggandet nu när jag är tillbaka i Norr, så håll koll efter uppdateringar! =)

Hoppas allt är bra med er där hemma, saknar er!
KRAM

RSS 2.0