Tillbaka

Blev att jag stannade hela veckan i Sthlm men nu är jag tillbaka i vackra Östersund, flög in vid tio tiden i fredags och fick se vackra färger och snö för första gången i år. Snön har inte kommit till Östersund riktigt än, men uppe på bergstopparna hade snön lagt ett tunt täcke. Känns bra att vara tillbaka när naturen är så mycket vackrare än betongdjungeln där hemma i Stockholm.

Kom hem till e tt mindre kaos i lägenheten dock, hantverkare är väl kanske inte de mest renligaste av arbetare, men fina tapeter hade de satt upp iallafall..Så efter lite dammsugning och svabbande var lägenheten som ny!
Blev utgång med Märy till plaza på fredagen också, lyckad kväll med båda förfest och efterfest, men vi blev nog en aningen överförfriskna och låg i soffan under lördagen och svor att aldrig mer dricka, men man vet ju hur det blir med det..=)

Idag har dock varit en bättre dag med både plugg och träning, skönt att komma igång igen efter en vecka utan träning. Nära att få abstinens när man var hemma ju, så nu är det bara att sätta igång med tre gånger i veckan igen.. Kuligt!

Ska uppdatera med lite bilder på nya lägenheten senare, men så länge får ni glo på bilder från i fredags. KRAM

             
Den sötaste av vänner!      Jag fick största chipset, yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0