Tillbaka i flickrummet.

Så var man hemma igen! Sitter i mitt rum och har packat upp all packing som jag släpat med mig. Skönt att man kan bocka av det från sin lista. Hatar verkligen att både packa och packa upp, finns det ingen man kan hyra får sånt? Skönt att va hemma igen iallafall även fast det har regnat här idag så är det bättre en den snöslask och halka som det är uppe i Östersund. Har varit en sväng i Skärholmen centrum med kusinen idag för att stångas med alla andra stressade människor som letar julklappar in i det sista. Får inte pengar förrän på tisdag så jag kommer verkligen få springa runt som en virrig höna och leta julklappar. Fy, kommer inte att bli kul, tur att man har spånat lite i förväg så man bara kan dyka in affären och grabba tag i klappen som man är ute efter. Det kommer bli kämpigt men det ska nog gå! Sen ska man ju förbereda sig för mellandagsrean också. Jag och kusinen bestämde idag vilken dag vi skulle åka in till stan för att fynda lite. Men man kan faktiskt förbereda sig lite inför denna oerhört tuffa utmaning och här nere kommer några tips som man kan tänka på inför så man inte som alla andra år, tröttnar mitt i och inte kommer hem med nått kul eller som väldigt många gör kommer hem med massor som man egentligen inte tyckte va så snyggt.

Ett:  Du måste ha gjort en lista över vad du vill ha så du inte kommer hem med spontan köp, inte bra för plånboken!
Två:
  Lägg dig tidigt dagen innan så du är utvilad och kan gå upp tidigt för att vara först på plats.
Tre:  Ät en ordentlig frukost så du inte svimmar i det hav av människor som du säkerligen kommer att stöta på.
Fyra: BRA SKOR! en mycket viktig punkt som många glömmer bort, speciellt om du ska till stan och springa runt. Ta hand om dina fötter.
Fem: När du väl är på plats ta god tid på dig plocka på dig massor och gå flera varv, prova kläderna/skorna och TÄNK, om du glömmer att tänka så kommer det hela att gå åt skogen. Vad ska du ha och vad har du hemma så du inte kommer hem med en likadan tröja som du fick i julklapp. Du får ju inte alltid byta reavaror, kom ihåg det!

Så nu är vi alla redo för mellandagsrean, vi kanske ses i vimmlet. =)


Kommentarer
Postat av: robert

tips nummer sex: ha på dig kläder som är lätta/snabba att ta av och på, om man nu ska shoppa kläder :P

2008-12-21 @ 18:47:16
URL: http://lynch.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilket tips, nästan så att man måste uppdatera och lägga till den i listan. =)

2008-12-21 @ 19:42:01
URL: http://karolajnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0