yeah yeah...

Brist av intressanta händelser är något som jag många gånger återkommer till när jag behöver skylla på dålig uppdatering. Så håll till godo för jag tänker använda det återigen. Men för att berätta lite i korthet vad jag har gjort ioch med det usla bloggande,  så har jag plastat, packiterat och tryckt in mitt liv i ett hyrt släp från statoil. Kört de cirka 60 milen hem till Stockholm och packat upp mitt liv här. Ställt min gröna växt på fönsterbrädan och förvandlat mitt gamla ungdomsrum till ett temporärt hem för sommaren. Hälsat på alla grannarna igen och informerat de om att jag inte är klar med mina studier utan att jag har "sommarlov" i och med min resa till Indien i höst så har jag tagit mitt pick och pack och flyttat hem, MEN att jag faktiskt har två terminer kvar på min utbildning och att jag inte på något vis har flyttat hem igen för gott. Har Ojat mig, på min grannes studentskiva, övar att det faktiskt har gått fyra år sedan jag själv stod på ett flak och sprutade öl på min klasskamrater. Hört henne oja över att hon nu är gammal, stackarn är ju faktiskt nitton år. Äh kom tillbaka när du är tjugotre och börjat få rynkor i pannan säger jag bara. För det är faktiskt så att när du just har tagit studentexamen och du bara är nitton år så är du faktiskt inte störst, bäst och vackrast. Något jag i ett svagt minne kan komma ihåg att jag nog trodde om mig själv för fyra år sedan. Jag har faktiskt blivit något visare sedan dess och än har jag inte vuxit klart. Men just nu så händer det inte så mycket i mitt nygamla liv i Stockholm. Svävar mellan oron över att få pengarna att räcka, då jag inte har något jobb och känslan av att det är rätt så skönt att vara tillbaka i mitt gamla rum och faktiskt ha lite old fashion sommarlov. (Dock måste jag få klaga på bristen av sol och värme). 






Inte trodde jag att jag hade så mycket skräp liggandes hemma i alla vrån, men jag kunde fylla släpet från golv till tak. Det mesta har jag slängt upp på vinden i brist av ork att ta itu med skiten.






                                                       



                                                        
                                                         Mitt nygamla rum har fått liv igen.





                
 

Fått en uppdatering om livet i mitt gamla område. Detta är Hugo kvarterets tama fågel som äter ur min brors hand. Landade nästan i mammas knä här om dagen. Vet inte helt om jag gillar han riktigt än. hm.. vi får se hur det hela utvecklar sig.

 

 


just lovely.

Så har det blivit sommarlov för min del.

 


RSS 2.0