torsdag

En välbehövd tjejkväll står på tur denna torsdag. Ibland behöver man lyxa till vardagen så vi har varit och handlat lite smått och gott till ikväll. Trots sovmorgon till kvart över ett så har jag varit vaken sen tidigt tidigt. Känner mig helt matt så nu ska god mat, vin och lite tjejsnack sitta jäkligt bra! Torsdag betyder ju Soppa också så blir nog en sväng upp dit. Inte helt med på noterna idag så får se om man orkar ta sig till Plaza eller om man kryper ner under täcket istället. Vad det nu blir behöver jag en kul kväll så håll tummarna att det blir en sån idag. Ciao!

På tiden kanske...

Jag är sämst på att uppdatera, men nu ska jag ta mig samman och skriva ner några rader. Vårterminen tog sin start idag och det betyder att jag har gått två år av mina tre och ett halvt år på Socionomlinjen. Galet vad fort tiden går. Idag började en förberedande kurs inför C-uppsatsen som väntar nu till våren och det kommer nog bli en intressant kurs med lite inslag av statestik och annat som jag bara älskar! (läs med mycket sarkasm) Men ny vårtermin betyder också en större csn-utbetalning och det är aldrig fel. Imorgon får det bli en liten tripp till mataffären för hemma hos mig ekar det i kylskåpet.

Har kommit igång med träningen på riktigt också vilket känns riktigt härligt. Siktar mot minst tre gånger i veckan och hittills hålls de diriktiven. Så kanske man äntligen kan se framemot beach 2010. =)

Skvaller:
Ryktet har spridigt sig som löpeld i Östersund: Hollywood hunken George Clooney ska komma till stan för att spela in öppningscenerna till hans kommande film. Men nu verkar det vara en fnurra på tråden mellan Hollywood och Sverige så vi får väl se om Stjärnan dyker upp här i slutet av januari/början av februari. Vi står iallafall redo med våra kameror OM han nu skulle dyka upp. hehe!

Grattis till Brorsan också som idag fick beskedet att han kommit in i Lund. <3

see ya later aligator

Kreativiteten flödar inte direkt när det kommer till att skriva blogginlägg, förhoppningsvis kanske den kommer tillbaka när jag väl kommer upp till Jämtland igen på onsdag. Har precis bokat morgontåget som tar mig upp till vad enligt DNs väderkarta kommer att bli ett iskallt Östersund med minus 30 grader. Tur att jag fått lite tips från en artikel i samma tidning som säger att rånarluvan är ett hett plagg i vinterkylan. Vet dock inte om jag skulle känna mig så bekväm i en sån. Annars ska man tänka på att klä sig i flera skikt och undvika tajta kläder. Ull verkar också vara det enda som kan hålla oss från att frysa så det är bara att rota fram Pappas gamla stickade ylletröjor och packa ner de i resväskan. Har också fått för mig att jag ska ge skriskoåkning en till chans så det blir att gå upp på vinden och plocka fram de igen efter flera år. På Storsjön brukar de ploga upp banor så att man lätt kan ta sig ett åk och på kvällarna lyser marschaller och lyktor så det blir mysigt värre. Ser riktigt framemot att åka upp till vinterstaden no´1. Har varit två härliga och avslappnande veckor här hemma så därför känns det inte alls jobbigt att åka upp och börja plugga igen. Tack fina familjen och vännerna, vi ses till våren! <3


RSS 2.0