Äntligen fredag!

Vilken underbar dag det blev! Fick ett A på förra tentan, helt otippat och jag skriker av lycka. Mitt första A!! Whoho ikväll ska firas. Det blir maskerad ikväll som sagt och har införskaffat huggtänder så inatt förvandlas jag till vampyr. Ska lägga upp bilder senare så ni får se hur slutresultatet blev. Kommer bli en vild kväll tror jag nog, vill att klockan ska ticka på snabbt så det blir kväll nu. Vad ska ni hitta på ikväll då mina vänner?



Håller med Borat! Idag blir det tummen upp för mitt A. =D


Big problemos!

Stora problem i Jämtlandsskogen, vet inte vad jag ska klä ut mig till på fredag!? Dags för en stor Halloweenfest här i Östersund och har ingen som helst fantasi verkar det som. Hjälp! Tänkte först att man kanske kunde vara corpse bride, men då vill man ju ha en riktig brudklänning och det har jag inte riktigt råd med. Sen så kom jag på...ja sen står det still! Förstår ni varför jag behöver hjälp?


Lillskiten klarade det!

Hurra Hurra för lillbrorsan som klarade sin uppkörning idag! Så stolt! <3 Spontan utgång igår och trevlig kväll på soppan blev det. Idag är det ingen rast och ro dock, ett grupparbete som väntar och snart ska jag springa ner till en av gruppmedlemarna för lite PM skrivande och diskussion kring olika rättsfall. Riktigt intressant är det och vi ska nog försöka bli klara idag så man kan slappa och mysa i helgen. Cashen har som ni alla märkt rullat in på kontot idag så ska väl iväg en sväng och köpa lite varor till mitt tomma kylskåp. Hoppas ni får en härlig helg! Baj!

Tant Karoline.

Två veckor går alldeles för fort. I morgon tar tåget med mig hem till norr igen. Slutspurten inleds för terminens andra kurs och det kommer inte bli någon rast eller ro, men jag kan inte direkt klaga nu när jag haft så skönt här hemma. Hoppas att snön snart kommer och lägger sig över Östersund och att månaderna fram till Jul går fort. Kan ni fattar att det på lördag är två månader bara kvar till julafton?. Tiden går för fort och jag vet inte riktigt om jag gillar det. Igår var jag på födelsedagsmiddag och fick tre rätters som värdinnan hade tillagat. Hon är riktigt duktig på att laga mat så det var underbart gott och såklart blev det ett gott vin till. Under kvällens gång så hade vi djupa samtal om allt möjligt från hur den var för den ena tjejen att bo tillsammans med sin kille som har två barn och hur det fungerar, till förlossningsdepressioner.. Hur vi kom in på det vet jag inte riktigt, men det blir värre. Till efterrätten hör jag mig själv tacka ja till en kopp kaffe. Stopp här nu! När man börjar dricka kaffe till efterrätten då vet man verkligen att man börjar bli gammal. Tycker inte att mina tjugotvå år är så mycket, men det kanske är det. Dags att inse det kanske. =)


minne som en guldfisk..

"Utan mitt läppstift känner jag mig..naken, rädd, nervöös, exposed.." Har gått och funderat över vilket engelskt ord hon sa och det har verkligen gnagt mig i magen. Nu kom jag på det Exposed! Det är så sjukt jobbigt när man inte kommer på vilket ord det är man menar. Äntligen kan jag andas ut. Hehe 

                                               Hon är verkligen den skönaste av de tre fruarna.



"Min man betalar allt, Toppen!"

                                        - Maria Montazima






rubriklös

Städa är så mycket roligare än att plugga. Iallafall när man inte är sugen på att läsa tjocka tunga böcker. Hur kan det komma sig att man kan sluka en skönlitterär bok på några dagar, men när det kommer till studentlitteratur så sätter nånting ner foten och tankarna svävar iväg. Sväva iväg ja, hade inte varit helt fel att bara få försvinna ett tag till något varmt ställe. Gömma sig ett tag. Någon som vill följa med?

söndag

Jag mår som jag förtjänar idag, men det är smällar man får ta efter en bra utekväll igår. Satt först hemma hos kusinen och svor över Sveriges dåliga spel mot Danmark, sen gick vi en sväng till Högbergs och tog en öl. Provade Debaser för första gången och blev positivt överraskad och dansade runt där ett tag. Efterfest på det och kvällen vart komplett. Dagen har varit lite jobbig som sagt, inte så värst kul att gå runt och må illa och känna att man hela tiden kommer på saker som hänt under kvällens gång. Det går fet bort! Imorgon är det vecka igen och back to reality.

Stockholmo..

Fem och en halv timma senare och jag kan kliva av X2000 tåget på Stockholms central. En tjugo minuter senare kliver jag av t-banan i min vackra söderförort och drar mitt tunga lass hela vägen hem och somnar i soffan. Så skönt att vara hemma i våran vackra huvudstad igen och det är ganska ok att må illa på tåget om man bara betalat en krona för biljetten. Galet bra! Så nu blir jag alltså här i tre veckor och har hört att jag lyckades tajma in att fly från ett snöoväder som dragit in över Östersund ikväll, känns lite halvt bra sådär. Första snön är iförsig mysig att uppleva men av erfarenhet så vet jag att jag kommer få nog av snö resten av vintern så det känns ganska lugnt ändå. Dags att sova! Godnatt Stockholm..<3



Ojoj..

..två inlägg på samma dag det händer inte ofta! Men kände mig tvungen efter att ha känt mig som bambi på hal is ikväll. Varit på ett step pass och det gick ju skepp rätt åt pip! Har man varit på ett step pass innan och det inte funkade då hur trodde jag att det skulle funka på detta där man ska skutta över två pallar?! Skämdes som bara den, vi var sex stycken på passet och jag var den enda som stod där som ett fån medan de andra skuttade upp och ner, fram och tillbaka på dessa två. Jag kämpade på tappert men vi får se om jag återkommer på ett sånt pass igen..kanske ska få det att funka med en pall först!

Nu blir det Parlamentet så man får skratta lite istället för att gråta över sin dåliga kordination ikväll. puss.

Vilodag

Då var det söndag igen och kroppen skriker efter lite lugn och ro. Tur att det är föreläsningsvecka nu till veckan så kroppen får återhämta sig lite. Helgen har varit riktigt bra med lite av allt kan man väl säga. Och idag är det kanelbullensdag och allt, men eftersom jag inte riktigt orkar eller är speciellt bra på att baka bullar blir det nog en chokladkladdkaka istället.. bakverk som bakverk ey!



Sen vet ni väl att jag kommer hem en sväng på fredag va? =P Då tar jag tåget söderut..förhoppnings till varmare bredgrader för här går det rykten om att det snöat inatt. Galet det är ju bara oktober!

 

 


...nu e det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör...

Oj vilken torsdagskväll det blev. En galen torsdag som nog kommer gå till historien..hehe mådde inte så fint när jag vaknade upp imorse kan jag ju säga iallafall. Fast det blev en mysig fredag med bakispizza och filmkväll med tjejerna. Det var fredagsmys om något!

Soppa

Kära läsare! Sopptorsdag och vi har ätit räkmackor och sippat rödvin, kan det bli en bättre torsdagskväll. Nej. Maria har också bjudit på förj*vligt äcklig dricka som smakade oregano..jag skämtar inte, fy f*n! Oj man ska inte svära det är fult. Jag bjuder på en bild så här sent på kvällen, hoppas eran evening är lika festlig som min. puss.


RSS 2.0