titta vilken sötis!

image40
Denna vackra anka har märy sytt,  - my new best friend! -

Lite grill på det här så!

Vaknade idag vid 12 och gick upp för att plugga lite för en gång skull, kände mig riktigt duktig faktiskt! Sen blev det avsked med dennis som inte kommer tillbaka nästa termin för han ska på praktik den lyllosen, usch inge kul att säga byebye, men så e det ju ibland..
Sen gick jag och märy en sväng ner till vattnet och tog en glass, har varit riktigt strålande väder idag och är fortfarande så ikväll blir det lite grill på gården med vänner..mysigt värre!
Östersund är verkligen vackert nu på sommarn, nästan nästan så man inte vill åka hem..fast bara nästan..=P

   


Lyckad kväll!

Mys soppa igår med utgång till plaza, en subwaymacka på det och kvällen var komplett!
Synd att det var sista kvällen på oscars för nu har de satt ut stolar och bord så man kunde sitta ute, ur mysigt ju!
Lite bilder på sköna människor från min klass ser ni nedan..

 

Soppa

Idag är det sista soppan på campus för säsongen och så klart ska jag och märy make a visit! Idag är det kareoke (nån sa att det var inställt nu, hoppas han inte har rätt!) och rykten säger att det kommer komma en del folk. Så detta kan nog bli en alldeles förträfflig kväll. Hade seminarie idag och det gick väl så där va..hoppas på godkänt iallafall.. Har nog checkat ut för sommarn och det är ju inte så bra då vi har tenta om en vecka..Hoppas man klarar den bara så man kan ha en lugn och skön sommar..Snart blir det lite rosévin med fanta efter tips att det skulle va gott!

byebye

Dubbelgångare?

  

MyHeritage: Celebrity Morph - Descendants - Family tree researchr>

Nja jag vet inte om det va så likt.?
Först blev jag lik Darin, hehe =P


Sommarfest!

         
Lite bilder från fredagens sommarfest! Märy du är alltid så fin =)

Host host..

Plötsligt ligger man i soffan utslagen av en förkyldning, hostar och nyser om vart annat..hatar att va sjuk!
Kurerar mig nu med alvedon, c-vitamin och thé så kanske man hinner bli frisk tills helgen. Det är inte ens två veckor kvar tills man sitter på flyget till Usa och sommarlov. Ska bli mysigt att träffa brorsan igen och skönt med lite lov! Hade fikabesök idag, mitt i nysandet, men det var trevligt. Bodde hos en jätte mysig familj de första två veckorna när jag började på skolan här i östersund och idag kom de på lite fika för att se min lägenhet och hälsa på. De vart riktigt trevligt, med lite bullar och thé. Nu ser jag framemot en kväll nerbäddad i soffan framför tv, för de får man göra när man är sjuk, utan att få dåligt samvete =P

Ciao!


Gott med thé, bra för halsen!

Eurovision!

Nää så dåliga var vi inte!! På en 21:a plats..tycker nog att vi var värda att hamna lite högra upp på listan! Charlotte var ju fenomenal! Bättre lycka nästa år i Moskva. Grattis Russia! Har haft en mysig schlagerkväll med Märy och Dennis. Har ätit tacos och hejat på Sverige.. Var på sommarfest igår i skolan och det blev en riktigt trevlig kväll, med god mat, dans och liveband..Har dock tappat rösten och fått ett stort blåmärke på foten efter en stämpling av någon med klack, men man hade för trevligt för att lägga märke till sådana saker. Imorn (läs idag) är det morsdag och jag hoppas alla tänker lite extra på sina mammor imorn (idag). Själv ska jag tvätta, städa och plugga, men ett litet samtal hem till mamma blir det nog =)

Hoppas ni haft en bra kväll! Ciao


efter sol kommer regn...

Eller var det tvärtom? Inte i Östersund iallafall, hade jätte fint väder på morgonen men sen började det såklart regna..Var en sväng på stan idag och tittade lite, hittade en söt klänning som jag fick av mamma =) Blir fin till brorsans graduation och mamma och pappas sommarfest i augusti.. Räknar dagarna till sommarlovet, bara 15,5 dag kvar =D

I slutet av juli får jag min lilla etta och ska nog flytta in i samma veva som Yran, även fast det kostar en förmögenhet, kan va kul att se lite band och känna av festivalstämningen. Ska bli skönt att få ett eget litet kryp in även fast jag har haft det i några månader nu vet man ju inte vem man kanske måste bo med i höst så det ska bli trevligt.
Längtar till fredag! Take care my friends!

 

bye bye my love!

Det är så sorgligt när ens besök åker hem, blir så tomt då! Var jätte mysigt att ha dig på besök hjärtat, hoppas flygresan gick bra hemåt. =) Har haft en riktigt skön helg, med korridorsfest, utgång och mys med kusinen, nu är man laddad för kommande vecka. Blir en hektisk vecka med mycket schlager, schlager och åter schlager! Härligt!!
Ska väl plugga lite också kanske, men man måste ju få ha lite skoj ibland också. På fredag är det stor sittning för hela skolan, sommartema, liveband och buffé. Låter som det kan bli en succé!..(va inte meningen att rimma) =P
Nä man kanske skulle sova lite, även fast jag är pigg som ... hmm en uggla? =S hehe..jaja!

Natti natti!  KRAM


17 maj!

Hipp Hipp Hurra hurra hurraaa!!

Idag är det Norges nationaldag och norrmännen har lämnat Östersund för att fira med pompa och ståt i sitt vackra land! Hemma i stockholm kan man gå i tåg på skansen och fira med pölse och cola..akkurat som man gör i Norge, mamma och pappa pratade om att åka dit och känna av stämning och det hade varit kul ifall man var där och kunde fira med de, men istället är man kvar i jämtland och väntar på solen som inte vill dyka upp.
Nu ska vi ner och strosa på stan en stund..

Bye bye..


tjugoett!

Så var man ett år äldre! Har fått fint besök på min födelsedag av söta kusinen! Härligt att ha dig här vännen!
Idag ska vi ta det lugnt bara, liten enkel middag med vännerna ikväll + tårta så klart! =D Ska fira mer imorn på sopptorsdagen, med lite vino och dancing blir nog härligt!
Konstig känsla att inte vakna upp och höra sötafamiljens vackra stämma på morgonen när de smyger in med frukost på sängen, men mamma ringde och sjöng så vackert och tätt där efter ringde pappi och grattade så jag var inte bortglömnd inte! =)

Take care! pussilipuss


tillbaka i kylan..

Vart tog solen vägen? Är iallafall tillbaka i Östersund och här har solen gått i moln och snart kommer regnet också. Som tur e så får man besök av söta kusinen på onsdag, ska bli skoj med besök! Fick en härlig vecka i stockholm iallafall, men nu blir det plugget som gäller fram till sommaren. Kommer gå fort..förhoppningsvis..=)
Stolt över dig gumman märy! Du stod på dig idag..riktigt bra gjort!! Man ska inte behandlas hur som helst, nej icke sa nicke! =)

   
Söta kusinen     Soligt stockholm       vin/grillmys i trädgården

Sol sol sol..

Har varit hemma en vecka snart och hur härligt har inte det varit, här är ju sommar! Där solen ligger på åker graderna upp till 27 helt otroligt säg! Har njutit i stora drag hemma hos min mami och papi! Ni e för goa! Borde ha läst lite mer än vad jag har gjort, men det finns så mycket annat skoj att göra ju.. Igår var jag på tjejmiddag hos min kusinvitamin..puss på dig va trevligt det va! Idag ska jag grilla och mysa med familjen..tsatsiki och grillar kött kan det bli mer sommar? Nä tror inte det..=)

Two down one to go.


Så var tentan avklarad, bara en till och sen sommarlov..härligt!
Idag har vi strosat på stan som man vid det här laget har sätt typ en miljon gånger känns det som, men moster har ju inte sett mitt vackra östersund och dess fantastiska shopping gator så vi begav oss neråt en sväng iallafall. Blev en mysig fika och lite shoppingpåser och nu ligger alla som döa sillar i var sin säng..bara jag som sitter här och hökar och inte har nått bättre för mig. Ska äta gott ikväll och dricka lite vin och va så där lagom vuxna kanske det kommer nått kul på tv lr också så drar jag med mig de tre som troll ner till Plaza, vem vet? =)


Besök!

Fint besök från sthlm, mammi, pappi och moster har tagit en roadtrip upp till lilla mig..Det tycker ja om!
Det var som att vänta på tomten hela dagen..lite plugg in i det sista blev det också. Så nu får vi hoppas att tentan går bra imorn..=)

Gårdagen var riktigt trevlig också, för de som inte kunde tolka märys gästinlägg igår =P, så ska jag nu översätta lite.. Först tog vi en promenad till campingen där vi grillade i goda vänners lag, sen vart det för kallt så vi liftade tillbaka till "stan". Men där var det också kallt så vi sprang med bara linne ner till Marité , säsongsöppning av en bar/restaurang/café nere vid hamnen..där var det varmt! Så vi dansade och hade trevligt med söta vänner..
Blev en riktigt mysig valborg! =)

                                    
             

I´m so sorry märy för
strumpbyxorna...



RSS 2.0